TFP / TFCD

Thijmco Rienstra Photography wil zichzelf continu ontwikkelen en heeft soms behoefte aan thema fotografie of experimenten met belichting of compositie.

TFP (Time for Portfolio) en TFCD (Time for CD) zijn kreten in de fotografen en modellen wereld om met gesloten beurs te handelen. Uiteindelijk zijn wij allebei met onze hobby bezig en houdt u er een aantal mooie foto’s aan over.
Omdat ik anders continu gratis fotoshoots uit loop te delen, doe ik alleen TFP fotografie met mensen die een leuk idee hebben of als ik zelf een bepaalde foto ergens voor nodig heb.
Thijmco Rienstra Photography werkt uitsluitend met een TFP contract, ook doe ik geen TFP met minderjarigen (behalve onder begeleiding van een meerderjarige). De foto’s mogen alleen worden gebruikt voor promotie doeleinden en mogen niet worden (door)verkocht of commercieël worden uitgebuit zonder toestemming van de betrokkenen.
Als u in aanmerking wilt komen voor TFP / TFCD fotografie dan is het niet voldoende om dit slechts aan te kondigen. Modellen die met een idee, of met voorbeelden komen krijgen de voorkeur. Ook modellen met ervaring of modellen die styling zelf doen of meebrengen help ik graag aan de uitbreiding van een portfolio.
Wanneer u geen idee heeft maar wel graag voor weinig een fotoshoot wil hebben; vraag dan naar mijn speciale TFP aanbieding!
Wanneer u graag TFP / TFCD fotografie zou willen neem dan HIER contact op.
Met vriendelijke groet,
Thijmco Rienstra